Ieder merk of bedrijf wil een sterke relatie uitbouwen met zijn stakeholders. Je krijgt maar verbinding als je voldoende momenten met die groep doorbrengt. Events zorgen ervoor dat er een community rondom je merk gecreëerd wordt. Ze zijn tevens het middel bij uitstek om jouw merk te laden met een betekenis en dit te vertalen in persoonlijke en subjectieve emoties en ervaringen. Die ervaringen leiden tot kenmerken die iemand toeschrijft aan het merk of de organisatie.

  • Moment Marketing is een unieke gids die ervoor zorgt dat je stakeholders zich door middel van evenementiële communicatie met je merk of organisatie verbinden
  • Moment Marketing geeft inzichten in hoe events memorable momenten worden en hoe je de reputatie van je merk kan verstevigen
  • Moment Marketing biedt bovendien een handig model waarmee je zelf aan de slag kan gaan

BESTEL JE EXEMPLAAR
bij bol.com voor € 25

Michiel
Vanderheyden

Michiel Vanderheyden is zaakvoerder van Goosebumps Events en Arena Events en weet als geen ander hoe je een groot evenementenbureau moet runnen. Goosebumps bestaat intussen al meer dan 20 jaar en helpt grote Belgische en internationale bedrijven met hun evenementiële communicatie. Arena Events organiseert B2B-events en grootschalige publieksevenementen in de Ghelamco Arena.

Bovendien is Michiel ook mentor in The Birdhouse, waarbij hij start-ups begeleidt op hun weg naar een succesvol bedrijf. Daarnaast is hij ook gastheer in De Kamers, een nieuwe businessclub in Gent.

Evenementen en entertainment, dat zijn Michiels passies. Hij laat zich voortdurend voeden door inspiratie, innovatie en de trends in marketing, communicatie en lifestyle.

IS MOMENT MARKETING IETS VOOR JOU?
ONTDEK HET METEEN.
Lees de eerste pagina's
© 2021 Clockwork BVBA • BTW BE 0457.154.862 • info@momentmarketing.be
privacy policy - cookie policy - sitemap